Meld je aan!

Heeft u interesse in onze privé-lessen of cursussen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ook direct een e-mail sturen naar info

Vul je naam in
Geef een correct e-mailadres
Geef een correct telefoonnummer
Type een bericht
Bevestig dit vinkje
Privé lessen Spaans

Privé lessen Spaans

Onze privé-lessen Spaans zijn 100% maatwerk. Naast dat de lessen maximaal afgestemd zijn op uw niveau, tempo en wensen, zijn ook plaats en tijdstip van de lessen afgestemd op uw agenda. U kunt lessen komen volgen bij ons in Beverwijk, maar wij verzorgen ook lessen bij u thuis of op locatie.

Lees verder
Groepscursussen Spaans

Groepscursussen Spaans

Wilt u graag Spaans leren maar heeft u geen zin om alleen lessen te volgen? Bij Spaanse les op maat starten er regelmatig groepscursussen Spaans op diverse niveaus (beginners, intermediate, gevorderden, conversatie). Deze cursussen worden gegeven in kleine groepjes van 4-6 personen, zodat persoonlijke aandacht en daarmee een hoog leerrendement mogelijk is.

Lees verder
Intensieve cursus Spaans

Intensieve cursus Spaans

Wilt u binnen een kort tijdsbestek Spaans leren spreken en verstaan? Spaanse les op maat biedt ook intensieve cursussen aan. Op basis van een speciaal voor u op maat gemaakt lespakket en –programma wordt u binnen de door u gewenste periode klaargestoomd voor uw persoonlijke leerdoelen.

Lees verder
Online lessen Spaans via Skype, Zoom of Teams

Online lessen Spaans via Skype, Zoom of Teams

Interesse in privé-les of een cursus van Spaanse les op maat maar woont u niet in ons werkgebied? Of bent u op zoek naar een oplossing die beter bij uw budget past? Wij verzorgen sinds kort ook persoonlijke privé-lessen Spaans via Skype, Zoom of Teams.

Lees verder